menu

Vrijgezellenfeest dames

Vrijgezellenfeesten voor dames

Erotische bonbons maken + borrel
(+ eventueel bijboeken: onverwachte lapdance voor de bruid)
Je leert hoe bonbons gemaakt worden en maakt ze zelf, in... bijzondere vormpjes. De smakelijke exemplaren die je hebt gemaakt, kun je natuurlijk mee naar huis nemen om... uhhh.. op je tong te laten smelten! Een heel gezellige workshop waarin je lekker bezig bent, veel kan snoepen en tijd hebt om te kletsen. 
Vanaf 12 personen.
De workshop duurt 2,5 uur.
Inclusief twee drankjes tijdens de workshop en twee drankjes daarna.
Kosten
Bij 12-20 personen: 44 euro
Vanaf 21 personen: 42 euro


Paaldansworkshop + borrel (+ eten)
In een workshop van twee uur krijgen jij en je vriendinnen de basis van het paaldansen mee. Je leert een paar sexy moves, de bruid zal haar aanstaande in ieder geval kunnen verrassen!
Daarna uitblazen en bij een borrel en lekker eten.

Inclusief
Vier drankjes (bier/fris/wijn)
Workshop met minimaal 8 personen.
2 uur workshop

Prijs p.p. 42,00

Extra: Driegangendiner á EUR 20 p.p.


50-tinten-spel, inclusief drie drankjes en zoutjes en hapjes
Aan de hand van een boek met citaten en belevenissen uit het “echte” boek gaan jullie een spannende paar uur tegemoet…Bijvoorbeeld met een prachtig godinnen schilderij van de bruid in spé. En in de speelkamerronde leren jullie elkaar nog beter kennen…Ook zal de bruid een mooie bedelarmband als herinnering mee naar huis nemen. Elke bedel staat symbool voor een persoonlijk verhaal van haar beste vriendinnen.
Dit is een soort doe-het-zelf-pakket, waar je ca. twee uur een hoop lol mee beleeft; er is geen workshopleider bij, je gaat gezellig samen aan de slag. Je hoeft het "echte" boek trouwens niet per se gelezen te hebben of de film te hebben gezien. Het persoonlijke boek van de bruid wordt uiteindelijk een mooi bewaarexemplaar van de vrijgezellendag. Dat mag natuurlijk op de bruiloft niet ontbreken!

De prijs hangt af van het aantal deelnemers. Prijsvoorbeeld: bij 10 personen kost dit 29 euro p.p.


Naaktmodel schilderen, inclusief drie drankjes
Ons model gaat geheel uit de kleren, zodat jullie onder begeleiding van een instructrice je eigen kunstwerk fabriceren. Met grote vellen papier, houtskool en verf mag je je helemaal uitleven. En uiteraard gaat er ook een ronde op een echt schildersdoek, zodat je altijd een aandenken hebt aan deze hilarische workshop! Omdat het vaak een verrassing is voor de bruid en de rest wat jullie gaan doen, beginnen we de workshop altijd alsof we een 'saai' stilleven workshop gaan doen. Onvergetelijke momenten als je de reactie van de groep ziet als het 'levende' stilleven tevoorschijn komt...

De prijs hangt af van het aantal personen. Vraag ons om een offerte.


Zelfverdedigingsworkshop, incl. twee drankjes

In twee uur leer je een paar 'nare trucs' waarmee je jezelf kunt verdedigen als je wordt beroofd of aangevallen.  De workshop is serieus en nuttig voor jonge en oude meiden, maar we houden het zeker gezellig. Het oefenen is vaak hilarisch, maar je zult je daarna ook echt zekerder voelen op straat...

Voor 8 tot 16 personen

Prijs p.p.: 29 euro

Nieuws

05/04 | Pubquiz op zondag 8 april

05/04 | De nieuwe website is online!

Fotogallerij

Agenda

« Mei, 2019 »
madiwodovrzazo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Openingstijden

ma

19:00-24:00

wo, do

16:00-02:00

vr, za

15:00-03:00

zo

15:00-23:00


Wilt u iets reserveren buiten deze openingstijden? Neem dan contact met ons op.